1-2-2021 Update corona

Vandaag heeft François in samenspraak met het coronateam en Robin Wille besloten de volledige Grafische afdeling (machinaal en handmatig) te sluiten tot en met woensdag 3 februari. Reden van deze maatregel is dat een van de leidinggevenden, die veel contacten heeft met alle medewerkers op de afdeling, positief is getest. Omdat er niet kan uitgesloten dat er contacten binnen 1,5 meter of langer dan 15 minuten zijn geweest, wordt er het zekere voor het onzekere genomen met deze sluiting.

Aan alle betrokken medewerkers wordt gevraagd om zich aanstaande woensdag te laten testen (vijf dagen na het laatste contact met de leidinggevende). De verwachting is dat er donderdag weer kunnen gestart kan worden met de medewerkers die een negatieve testuitslag kunnen laten zien aan onze bedrijfsarts.

Er zijn ook medewerkers van de kantine betrokken die tijdelijk werkzaam waren op de grafische afdeling. Hierdoor zal er tot en met donderdag 4 februari geen kantineservice (koffie, thee, broodjes, etc.) zijn.

Aa alle collega’s die besmet zijn: veel sterkte en een spoedig herstel.
En voor alle andere collega’s, blijf voorzichtig en gezond en let op elkaar!